chauffeur_pendelbus

VACATURE chauffeur pendelbus

Wilt u ons helpen om van het festival weer een succes te maken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste dames en heren die het leuk vinden om tijdens het Quiltfestival de bezoekers te rijden tussen de doorgaande weg in Rottum (centrale parkeerplaats) en de kerk in Rottum. De kerk in Rottum heeft geen parkeermogelijkheden. De bezoekers zullen de auto dan ook moeten parkeren op een centrale parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats zullen pendelbusjes rijden naar en van de kerk in Rottum..

Taken van de chauffeur

Dagdelen

U moet zich per persoon per dagdeel inboeken.


Wat mag u van ons verwachten?

Wij zijn ontzettend blij met onze vrijwilligers en doen daarom ook graag wat terug.

Als u zich voor 1 dagdeel opgeeft als vrijwilliger krijgt u van ons een dagkaart. Hiermee kan u 1 dag naar keuze de locaties van het festival bezoeken.

Geeft u zich voor meer dagdelen op dan krijgt u van ons een passe-partout. Hiermee kunt u alle 3 dagen alle locaties van het festival bezoeken.

Verder ontvangt u van ons een lunchpakket als u een hele dag aanwezig bent. Koffie/ thee, drinken en dergelijke zijn aanwezig.

Informatie

Voorafgaand aan het festival organiseert het bestuur een informatieavond voor alle vrijwilligers. Tijdens deze avond krijgt u uitleg over de organisatie van het festival en uw taak hierin.

Vragen?

Als u vragen heeft neem dan gerust contact op met Jessica bereikbaar via het mailadres: vrijwilligers@quiltfestival.nl

Powered by webXpress