gastdame_heer

VACATURE gastdame/-heer

Wilt u ons helpen om van het festival weer een succes te maken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste gastdames en gastheren die de bezoekers in de historische kerken en andere locaties willen ontvangen. Kennis van quilten is geen vereiste, maar interesse is natuurlijk hartstikke leuk!

Taken van de gastdame/ gastheer

PIN betalingen en E-tickets

Bij de onderstaande 5 locaties kan ook met PIN betaald kan worden. Tevens kunnen de E-tickets ingewisseld kunnen worden voor een toegangsbewijs

Bij deze locaties is het vaak erg druk en met name op de vrijdag bij de start van het festival. Geeft u de voorkeur aan een meer overzichtelijke locatie, dan raden wij u aan voor een andere locatie te kiezen.

Dagdelen

U moet zich per persoon per dagdeel inboeken.


Wat mag u van ons verwachten?

Wij zijn ontzettend blij met onze vrijwilligers en doen daarom ook graag wat terug.

Als u zich voor 1 dagdeel opgeeft als vrijwilliger krijgt u van ons een dagkaart. Hiermee kan u 1 dag naar keuze de locaties van het festival bezoeken.

Geeft u zich voor meer dagdelen op dan krijgt u van ons een passe-partout. Hiermee kunt u alle 3 dagen alle locaties van het festival bezoeken.

Verder ontvangt u van ons een lunchpakket als u een hele dag aanwezig bent. Op elke locatie is koffie/ thee, drinken en dergelijke aanwezig.

Informatie

Voorafgaand aan het festival organiseert het bestuur een informatieavond voor alle vrijwilligers. Tijdens deze avond krijgt u uitleg over de organisatie van het festival en uw taak hierin. Bij alle locaties ligt een informatiemap voor vrijwilligers waarin beschreven staat wat er van u verwacht wordt en welke telefoonnummers u kunt bellen mocht u hulp nodig hebben./p>

Vragen?

Als u vragen heeft neem dan gerust contact op met Jessica bereikbaar via het mailadres: vrijwilligers@quiltfestival.nl

Powered by webXpress