Programma

Gemeente het Hogeland.

"Als ik u vertel dat deze gemeente per vierkante kilometer 99 inwoners telt waar het gemiddelde in Nederland 517 is kunt u zich voorstellen dat het hier rustig is. In dit uitgestrekte gebied bevinden zich meer dan 50 kleine dorpskernen.…"

Zo begint onze prachtige documentaire over het Hogeland. Het Hogeland, het decor voor ons tweejaarlijks Quiltfestival. De schoonheid van dit decor kunnen we natuurlijk niet namaken, wel kan je virtueel van kerkje naar kerkje scrollen. Met één muisclick gaat de kerkdeur voor je open. Je word verrast over wat je te zien krijgt.

 

Op vrijdag 11 juni om 10.00 uur wordt het festival geopend door de voorzitter van Quiltfestival Noord-Groningen, Rob Ruitenberg en de burgemeester van de gemeente het Hogeland, Henk Jan Bolding. Zorg dat je tijdig bent ingelogd om dit niet te missen. Na de opening gaan de deuren van de kerkjes voor je open en is het drie dagen virtueel genieten op het virtuele Quiltfestival terrein. Dat ziet er zo uit:


Nu kun je een keuze maken waar je naar toe wilt door te klikken op:

In de grote livestreamtent is:

Alle inzendingen voor de wedstrijd zijn te bewonderen in de "Wedstrijdkerk" na de prijsuitreiking. Hier zijn alle deelnemende quilts uitgebreid te bewonderen.


In de "Expositiekerk" kun je de exposities van de volgende quilters bewonderen:

Op de "Markt" vind je aanbiedingen speciaal voor bezoekers van het Quiltfestival. Met de kortingscode zijn diverse artikelen te koop in de webshop of te bestellen bij de standhouders. De volgende standhouders hebben een plaats op de markt:

 De "Bioscoop" is de aangewezen plek om heerlijk achterover geleund van één van de volgende filmpjes te genieten:

"Demonstraties en workshops", de volgende demonstraties worden gegeven:

Voor de workshop van Joke Hardenbol moet gereserveerd en betaald worden.


Bezoek ook onze "Kiosk", daar vind je allerlei aanvullende informatie.


De sponsoren, gemeente het Hogeland, het Prins Bernard Cultuur Fonds en het Scholtens&Kamminga Fonds hebben het financieel mogelijk gemaakt het Quiltfestival te organiseren.

Dank aan Janome, Mettler, Brother, Quiltshop-online, Nanno Creative, Heikina de Ruijter, Cordi Atelier, Jookies, Quiltkompas, Quiltpalace, Atelier Maaike Bakker, Carol Cox en de Hoedenvereniging voor het beschikbaar stellen van de prijzen en de attenties.


Powered by webXpress