Home

Quiltfestival Noord Groningen 2020 AFGELAST.


Het bestuur van de Stichting Quiltfestival Noord Groningen heeft het moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke en onvermijdelijke besluit genomen om het Quiltfestival Noord Groningen 2020 niet door te laten gaan.


Besloten is om het Quiltfestival te verplaatsen naar vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. Zoals van ons gewend het tweede weekeinde in juni, maar een jaar later.


Het is een stormachtige periode waarbij de ontwikkelingen zich snel opvolgen. We hebben te maken met onzekere tijden en we volgen de adviezen van de overheid en het RIVM. De maatregelen die zijn ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus te beperken geven ons geen ruimte om het Quiltfestival 2020 door te laten gaan. De gezondheid van onze exposanten, vrijwilligers, standhouders, bezoekers, omwonenden en alle mensen die bij het Quiltfestival betrokken zijn, is het allerbelangrijkste.


Dat het Quiltfestival niet door kan gaan, is natuurlijk een grote teleurstelling. Ook wij hadden ons, samen met jou, verheugd op weer een prachtig festival. Alle voorbereidingen waren zo goed als klaar, vele aanmeldingen voor de wedstrijd zijn binnen gekomen, de exposanten hebben afgelopen jaar veel nieuw werk gemaakt, de standhouders hebben hun voorraden aangevuld en onze vrijwilligers hadden er zin in. Dat houden we dus tegoed.


Alle exposanten, standhouders, vrijwilligers, deelnemers Quiltwedstrijd en locaties worden komende tijd per e-mail geïnformeerd.


In juni 2021 gaat het Quiltfestival met nieuwe energie van start, hopelijk zien wij elkaar.


In de tussentijd, zorg goed voor jezelf en je omgeving, gezondheid is en blijft het allerbelangrijkste.


Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/het.quiltfestival

Powered by webXpress